Yritys

Evilab Osk

Evilab on perustettu 1.11.2003 toiminimenä, josta on alkanut pitkä kehitystyö yrittämisen helpottamiseksi. Evilab on muutettu osuuskunnaksi 1.11.2004, joka on alkanut toimia kehitetyn osuuskuntajärjestelmän mukaisesti.

Osuuskuntajärjestelmän pääperiaatteita on tarjota jäsenille mahdollisimman yksinkertainen ja riskitön tapa harjoittaa yritystoimintaa sekä tarjota yksinkertainen ja helppo tie liikeideasta yritykseksi.

Osuuskunnan jäsenet tuottavat erilaisia palveluita yrittäjämäisessä asemassa oman osaamisensa mukaan sekä projektit työllistävät jäseniä sijoittajina hyville liikeideoille.

Osuuskunta vastuullinen jäsenten ja projektien sopimuksista ja tuottamista palveluista. Osuuskunta ei tavoittele voittoa liiketoiminnastaan vaan työllistää jäseniään sekä investoi työllisyyden parantamiseksi.

Osuuskunnalla on tällä hetkellä kymmenen jäsentä ympäri Suomen.


Yhteystiedot

Evilab Osk
Y-tunnus 1927562-9 ( YTJ )
Yrityspuistontie 5
90940 JÄÄLI

info@evilab.fi
www.evilab.fi

Ilmoitus

Evilab Osk hakee uusia jäseniä. Ota yhteyttä, jos sinulla on halua ryhtyä "yrittäjäksi" tai sinua kiinnostaa ATK-palvelu projekti.


Projektit

ATK-palvelu

Projekti hakee henkilöitä osuuskunnan jäseniksi, jotka ovat halukkaita tekemään ATK-palveluita omalla paikkakunnallaan tai lähialueellaan. Projekti tuottaa valmiita palvelupaketteja jäsenille ja suorittaa markkinoinnin.

Apua.fi

Projekti kehittää Internet- mainospalvelua (Apua.fi) ja myy mainoksia sivuille. Apua.fi on kuvalinkkisivusto suomalaisten jokapäiväiseen käyttöön.